Openbaar vervoer behoort tot vitale beroepen

In Nederland gelden vanaf zondag 15 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Eén van de maatregelen is dat alle scholen en kinderopvangcentra vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april a.s. gesloten blijven, behalve voor medewerkers met een vitaal beroep, zodat deze medewerkers de samenleving draaiende kunnen houden. Het openbaar vervoer behoort tot deze vitale beroepen, aldus zojuist gemeld door de rijksoverheid. Dit betekent dat de scholen en de kinderopvang toegankelijk zijn voor medewerkers werkzaam in het openbaar vervoer.

Omdat jouw functie behoort tot de categorie vitaal, kun jij je kinderen maandagochtend naar jouw school of kinderopvang brengen. Neem je Keolis toegangspas mee om te laten zien dat je werkzaam bent in het OV.

Zolang het virus zich in Nederland verspreidt, heeft onze directie elke dag overleg over het verloop van het virus.

We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen. Pas goed op jezelf en elkaar. Samen hebben we een belangrijke taak uit te voeren!

Directie Keolis Nederland